Scroll Top
Hej, jeg hedder Mette Holmstrøm

Det er mig, der har fået æren af at være jeres nye sognepræst. Jeg håber vi vil blive et godt match, sådan at jeg kan komme til at virke til glæde og gavn for Purhus pastorat; Sønderbæk, Nørbæk, Fårup og Læsten sogne.
Jeg har selvfølgelig allerede gjort mig tanker om det at være præst hos jer.
Hvad angår aktiviteter og arrangementer skal det selvfølgelig være et fælles projekt. I første omgang mellem menighedsrådene og mig, men derud over håber jeg at I vil byde ind, om I ser muligheder, som vi ikke har fået øje på! 

Jeg har tidligere arbejdet med sognecafe, ensomhed, meditation, pilgrimsvandring, film, haveaftener, kreativt arbejde, særlige gudstjenester, musik, udflugter men selvfølgelig ikke på een gang! Det betyder langt fra at jeg kan alt, eller at det er godt at sprede sig for meget, men måske kan vi sammen finde ud af noget meningsfuldt.
De sidste 16 år har jeg været præst i sogne, som sikkert på mange måder ligner jeres. Ændringen for mig er at jeg ikke længere skal bo i sognene. Stillingen her er opslået uden bopælspligt dvs. jeg skal til at køre på arbejde ligesom mange andre mennesker. Til gengæld har vi fået lov at købe egen bolig, som vi har ønsket efter 26 i præstegård. Jeg håber dog at vi kan udvikle en nær og meningsfuld relation, og jeg vil ikke være langt væk, da der bliver etableret kontor til mig i den gamle præstegård i Nørbæk.
Ellers kan jeg sige om mig selv at jeg er gift med Leif, der er ingeniør og arbejder med kontor i Århus, og vi har tre børn, og tre børnebørn, der alle er bosiddende i Århus. Det er osse dem, vi har ønsket at komme tættere på.
Jeg håber osse I vil komme i kirke til almindelige gudstjenester. Jeg ser dem lidt som når vi sætter mobilen i opladeren. Vi kan nogle gange have brug for både at blive tanket op samt det at mærke, at vi ikke skal bære alt på vores små skuldre.

Jeg glæder mig til at møde børn, konfirmander, unge og ældre, ja, jer alle sammen! 

De bedste hilsner Mette Holmstrøm.

Privatlivspolitik
Når du besøger vores hjemmeside, kan den gemme oplysninger gennem din browser fra specifikke tjenester, normalt i form af cookies. Her kan du ændre dine privatlivspræferencer. Bemærk venligst, at blokering af nogle typer cookies kan påvirke din oplevelse på vores hjemmeside og de tjenester, vi tilbyder.