Scroll Top
Skal du konfirmeres?

Alle, der ønsker at blive konfirmeret, skal følge den forberedende konfirmationsundervisning, der typisk finder sted i forbindelse med 7. klassetrin.

Du behøver ikke være døbt for at deltage i konfirmationsundervisningen, men vil du konfirmeres, skal du døbes forud for selve konfirmationen.

Det er dine forældre, der skal tilmelde dig konfirmationsundervisningen. (Se nedenfor)

Da pastoratet ikke har en sognegård eller andre faciliteter, der kan rumme et større konfirmandhold, finder undervisningen sted i Purhushallen i Fårup eller for elever på Fussingø Friskole i kirkehuset i Sønderbæk.

Tilmelding til konfirmation

Ved fælles forældremyndighed skal begge forældre give samtykke til tilmeldingen.
Hvis dit barn er døbt i udlandet eller et andet kristent trossamfund, skal du bruge en kopi af dåbsattesten. Den digitale konfirmandtilmelding er åben mellem 1. april og 30. september, men du kan tidligst tilmelde dit barn året før konfirmationen.

Hvis du har brug for at tilmelde dit barn senere, eller behøver hjælp til tilmeldingen, er du velkommen til at kontakte kordegn Eva Madsen på tlf. 21 27 34 56 eller e-mail: ebma@km.dk

 

Datoer for konfirmation i 2024 og 2025

Fårup og Nørbæk:
Sidste søndag i april.

Sønderbæk og Læsten:
Første søndag i maj.

 

Konfirmation
Privatlivspolitik
Når du besøger vores hjemmeside, kan den gemme oplysninger gennem din browser fra specifikke tjenester, normalt i form af cookies. Her kan du ændre dine privatlivspræferencer. Bemærk venligst, at blokering af nogle typer cookies kan påvirke din oplevelse på vores hjemmeside og de tjenester, vi tilbyder.